Agenda conducerii

 • Duminică, 1 decembrie a.c., inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, colonel Daniel – Gheorghe POPA, a participat la parada de defilare organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, alături de ceilalţi şefi de arme şi reprezentanţi ai instituţiilor publice.
  Vineri, 1 august a.c., inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, colonel Daniel – Gheorghe POPA, a participat la ceremonia de trecere in rezerva a inspectorului sef al judetului Bacău, eveniment la care a fost prezent si inspectorul general al IGSU.
  Sambata, 13 iulie a.c., inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, colonel Daniel – Gheorghe POPA, a participat la  showul aviatic de pe aeroportul Mihail Kogalniceanu, eveniment la care au fost prezenti reprezentantii tuturor autoritatilor din oras.
  Vineri, 12 iulie a.c., inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, colonel Daniel – Gheorghe POPA, a participat la  sedinta extraordinare a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta,la Prefectura Constanta, eveniment la care au fost prezenti reprezentantii tuturor autoritatilor din oras.
  Luni, 1 iulie a.c., inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, colonel Daniel – Gheorghe POPA, a participat la  conferința de presă cu reprezentantii tuturor armelor din județ și cei ai Primăriei Constanța, in vederea prezentarii măsurilor dispuse pentru desfășurarea fără incidente a Festivalului Neversea.
  Marti, 28 mai a.c., inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, colonel Daniel – Gheorghe POPA, a participat la  intalnirea cu reprezentantii bulgari ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta  si cei ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Giurgiu, in vederea prezentarii de proiecte realizate de ISU Dobrogea in perioada 2013-2017.
 • Miercuri, 8 mai a.c., inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, colonel Daniel – Gheorghe POPA, a participat la  deschiderea Cupei de Atletism și Cros, organizată de Asociația Sportivă a Pompierilor din România.
 • Marţi, 19 martie a.c., inspectorul sef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, colonel Daniel – Gheorghe POPA, a participat la sedinţa de lucru cu primarii din judeţ, la Pavilionul Expoziţional Constanţa.
  Marţi, 19 martie a.c., inspectorul sef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, colonel Daniel – Gheorghe POPA, participă la evaluarea activităţii desfăşurate în anul 2018 de către Direcţia Generală Poliţie Locală Constanţa.
  Luni, 18 martie a.c., inspectorul sef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, colonel Daniel – Gheorghe POPA, a participat la inaugurarea sediului Sucursalei BNR la Constanţa.
  Miercuri, 27 februarie a.c., inspectorul sef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, colonel Daniel – Gheorghe POPA, participă la evaluarea activităţii desfăşurate în anul 2018 de către Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi Inspectoratul General de Aviaţie.

Login

Program audiențe

Inspector Șef

 • Luni: 13:00 - 15:00

Prim-adjunct

 • Marți: 13:00 - 15:00

Adjunct

 • Miercuri: 13:00 - 15:00

an image
an image
an image